Μια απίστευτη Western διασκευή στο theme του Game Of Thrones

Κι εκεί που έχεις (έχω) πάθει κόλλημα κι επί ένα δίωρο ακούω ξανά και ξανά, το main theme του Game Of Thrones σε οποιαδήποτε μορφή και διασκευή υπάρχει στο youtube (με cello σε σαλόνι ερασιτεχνικά, με παιδική χορωδία, με heavy metal style, με κουτάλια και πιρούνια και πάει λέγοντας) βρήκα αυτό το video.

Όχι, δεν είναι καινούργιο και ίσως οι περισσότεροι να το έχουν δει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση με τον τυπά και για αυτόν τον λόγο τον κάνω θέμα είναι: 1) Δεν lick-άρει απλά τις μελωδίες και τις αρμονίες, αλλά πραγματικά διασκευάζει τη μουσική. Θα μπορούσε άνετα να είναι μουσική για Western ταινία, 2) η επαγγελματική του προσέγγιση στην εικόνα. Το youtube είναι ήχος, αλλά είναι και εικόνα φίλοι μου. Δώστε λιγάκι σημασία στο image. 3) Δεν το κουράζει. Είναι τόσο πρωτότυπο (στα μάτια/αυτιά μου) που θα μπορούσα να το βλέπω για ώρα. Οπότε και ο δημιουργός του ξεφύγει και να παίζει… να παίζει. Όχι όμως, σου λέει αν θες να το ακούσεις και πάλι, πάτα repeat.

Απολαύστε τον.

Western

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Μεσολογγίτης

Γιώργος Μεσολογγίτης

Το schoolofrock.gr είναι το παιδί μου και μαζί με τα αδέρφια του, τη μουσική, τη συγγραφή, την geek/rock ζωή και το φαγητό, συνθέτουν αυτό το ανθρώπινο (;) ον γεμάτο αγάπη και προδερμ.
Διαβάστε το πρώτο βιβλίο μου «Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη. Έχει zombies, είναι καλό.

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου