Το trailer του Spider-Man είναι εδώ και τα σπάει!

Το trailer του Spider-Man είναι εδώ και ω Θέε μου επιτέλους μετά την πολύ καλή (αλλά όχι αρκετή) γεύση που μας άφησε στο Civil War. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Tony Stark από μέσα όπως ξέραμε ήδη ότι θα συμβεί.

Το πρώτο trailer Spider-Man: Homecoming‘s χαρίζει απλόχερα chills μετά το πρώτο Spider-Man της Sony και του Sam Raimi. Η πρώτη του προβολή έγινε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και φυσικά τώρα έχει πλημμυρίσει το ίντερνετ.

Ήδη από τη χθεσινή μέρα και το tweet-teaser της Marvel και τη συνάντηση του Spider-Man με τον Happy Hogan, τον σωματοφύλακα του Stark, είχε προκληθεί ένας μικρός χαμούλης.

Αυτό το κολπάκι FP camera είναι πολύ πρωτότυπο, να δούμε πόσο και πως θα το χρησιμοποιήσουν στην ταινία. Η Marvel είναι έτοιμη για την επόμενη κινηματογραφική μέρα;

Αφού απολαύσατε το trailer του Spider-Man, πάρτε βαθεία ανάσα μέχρι το καλοκαίρι αφού το Spider-Man: Homecoming ρίχνει τους ιστούς του στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2017.

Αυτή είναι και μια επίσημη φωτογραφία του Tom Holland από τα γυρίσματα.

trailer του Spider-Man

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου