έμενε ο Slash

Έχετε δει το σπίτι που έμενε ο Slash;

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση είναι μπαγιάτικη. Δεν είναι καν είδηση. Απλά εμείς τώρα μας έπεσε το μάτι, sorry κιόλας. Έχετε δει το σπίτι που έμενε ο Slash;
Αλίμονο αν το σπίτι του Slash, του διάσημου κιθαρίστα των Guns ‘N’ Roses ήταν ένα συνηθισμένο οίκημα. Καταρχάς είναι έπαυλη, και είναι εκκεντρική, ροκ, ιδιαίτερη, ευφάνταστη. Ο Slash και η γυναίκα του Σέλλα χωρίζουν οπότε αποφασίσουν να πουλήσουν την έπαυλη για 11 εκατομμύρια δολάρια. Την αγόρασαν το 2009.
Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια-τα δύο παιδικά τα «σπάνε»-τρεις προθάλαμους σε στυλ πειρατικό, μέχρι και άγαλμα πειρατίνας στην είσοδο. Αυτό βέβαια, μπορεί και να το πάρει μαζί του φεύγοντας. Έχει παντού βελούδινες κουρτίνες, έχει φλιπεράκια και σε ένα δωμάτιο έχει ταπετσαρία έναν αλιγάτορα. Δύο εντυπωσιακές κολόνες δίπλα στο τζάκι προέρχονται από αίθουσα κινηματογράφου του 1920.
Εννοείται ότι έχει στούντιο, αλλά αυτό που δεν φαντάζεστε είναι ότι διαθέτει και πίστα για πατίνι. Μπορείς πάντως, να το πεις και παλάτι πάρτι, αφού έχει και nightclub! Όσο για τους γείτονες, αυτοί είναι οι Κριστίνα Αγκιλέρα, Πάρις Χίλτον, Μάρτιν Σιν.

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

έμενε ο Slash

Πηγή: anytimenews.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου