Οι πρώτες αντιδράσεις για το Rogue One μιλούν… για αριστούργημα!

Ήσασταν από αυτούς που ανησυχούσατε για την ποιότητα του το Rogue One a Star Wars Story, τόσο για το βαρύ Saga που κουβαλούσε, όσο και σαν ταινία καθεαυτή; Πάψτε να ανησυχείτε και τρέξτε στους κινηματογράφους σε 3… 2… 1…

Οι πρώτες αντιδράσεις για το Rogue One την πρώτη ταινία ανθολογίας Star Wars, από τον Gareth Edwards είναι το λιγότερο αποθεωτικές. Για το σενάριο, για την σκηνοθεσία, για την υποκριτική, για τα εφέ, ακόμα-ακόμα… Και για την μουσική. Μερικοί μάλιστα το βάζουν πιο πάνω και από το περσινό, πρώτο μέρος της νέας τριλογίας The Force Awakens.

Η αλήθεια είναι πως τα δημοσιεύματα για reshoots, όπως και σε κάθε geek ταινία, σκόρπισε προβληματισμός αλλά όπως φαίνεται έκανε το αποτέλεσμα καλύτερο. Στο IMDb η ταινία έχει ήδη 8.2, ενώ τα αρνητικά σχόλια εκεί στα forums εστιάζουν στον πυρήνα του Star Wars ή στο ότι δεν γουστάρουν μερικοί τις γυναίκες για πρωταγωνίστριες σε action/geek ταινίες. Πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα δηλαδή.

το Rogue One

 

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου