The Walking Dead haters

Καλά Χριστούγεννα βρε The Walking Dead haters

Το ξέρετε και το ξέρω. Αν δείτε τα άρθρα μου θα καταλάβατε πως δεν ειμαι ενεργός αρθρογράφος, όσο και αν αγαπάω το School Of Rock. Και αν αγαπάω κάτι λιγουλάκι παραπάνω από αυτό το site, είναι το The Walking Dead και φυσικά σας αντιπαθώ εσάς τους The Walking Dead Haters.

Όχι σε βαθμό να ξεκατινιαστώ όπως πρόσφατα έγινε εδώ… κοντά, αλλά βρε The Walking Dead Haters έχετε άδικο για να επανέρθουμε στα δικά μας. Ναι, μιλάω για το show που μας έχει μεγάλωσε τόσα χρόνια.

Είμαι από αυτούς που λόγω στάσης ζωής, είμαι μακρυά από social media και geek sites με τις ακατάσχετες αρθογραφίες, σχολιάζοντας ότι πετάει και περπατάει. Έτσι, είχα καταφέρει (εύκολα κιόλας) να μην φάω σποίλερς για τα θύματα του Negan.

Εδώ και χρόνια έχω τη συνήθεια, κοντά στην άδεια και τη θαλπορή των Χριστουγέννων, να βλέπω μονορούφι όλο το πρώτο μισό του εκάστωτε κύκλου. Κάπως έτσι κάνω και το Πάσχα για το τέλος του κύκλου.

Έτσι, μπορεί να είχα μείνει εκτός από σποίλερς και τη γενική γκρινολογία για το ρυθμό και τα τεκτενόμενα της σειράς, μιλούσα συχνά με τον αγαπητό μας αρχισυντάκτη. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, όταν μιλούσε για το The Walking Dead, δεν γκρίνιαζε. Αλλά έμοιαζε βαθύτατα απογοητευμένος, σαν γονιός που βλέπει το παιδί του να ξεστρατίζει.

Calm Your Fucking Tits The Walking Dead Haters

Είτε είσαι επαγγελματίας hater, είτε όντως στηρίζει σε υπαρκτά φαινόμενα της σειράς την γκρίνια σου, είσαι υπερβολικός. Ναι, είσαι.

  • Βλέποντας λοιπόν και τα 8 επεισόδια σε ένα πρωινό, σήμερα, Χριστούγεννα έχω να πω:
  • Πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τον Abraham, παρά για τον Glenn. Ο geek γκόμενος της Maggie είχε πεθάνει για μένα από το περιστατικό με τον κάδο.
  • Ο Negan είναι ο δρακουμέλ. Έχει δίκιο ο αρχισυντάκτης μας που τον λέει κόμικ καρικατούρα από ένα σημειο και μετά. Ξεκινάει δυναμικά, αλλά δεν σταματάει να μιλάει ρε φίλε. Αυτά τα «καθεστώτα» με τέτοιους ηγέτες, δεν έχουν τύχη ούτε μια βδομάδα.
  • Όταν τα βλέπεις όλα τα επεισόδια μαζί, ο ρυθμός είναι μια χαρά. Ίσως το να περιμένεις μια βδομάδα για να δεις την Tara και το νησί του… Lost και άντε πάλι μια βδομάδα αναμονή να είναι σπαστικό, αλλά όλα μαζί σε μια ροή δεν είναι τόσο άσχημο.
  • Spencer… Up In Your Ass
  • Η φάση με το Kingdom και το Hilltop εμένα μου αρέσουν. Θέλω κι άλλο.
  • Negan Shut The Fuck Up

Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος κύκλος που έχουμε δει ποτέ, αλλά όχι ρε παιδιά και χειρότερος. Το ότι πέφτουν τα νούμερα, δεν μου λέει κάτι γιατί παραμένουν φουσκωμένα. Κι εξάλλου το πολύ hype χαλάει πολλά πράγματα.

Ίσως η ολη φάση αυτή με το cliffhanger του προηγούμενου Μαρτίου έκανε κακό στο γενικό marketing. Όλο το καλόκαιρό όλο ψαχνόντουσαν με τη σειρά αντί να χαλαρώσουν και τους λείψει λίγο. Λάθος της παραγωγής, ναι, αλλά μην τα μεγαλωποιούμε τα πράγματα.

Ανυπομονώ για την επόμενη άδεια μου, όπου θα δω μονορούφι και πάλι το επόμενο μισό του κύκλου. Μέχρι τότε, Walking Dead μέχρι το κόκκαλο.

Σχετικά με τον συντάκτη

Μικελάντζελο

Μικελάντζελο

Τρώω πίτσες, είμαι καρατέκα του καναπέ και κράζω ασύστολα. Παρακαλώ προσέξτε τα γκλοπάκια μου, μη σας πάρει η μπάλα...

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου