Ο δημιουργός της σειράς The Exorcist μιλάει για ενδεχόμενη 2η σεζόν

Το 2016 μας ήρθαν δυο spin off σειρές βγαλμένες μέσα από τις καταραμένες ψυχές των καλύτερων ταινιών τρόμου. Τα The Omen και The Exorcist ζούσαν ξανά μέσα από το Damien και το… The Exorcist Tv Show.

Το πρώτο, αν και μου άρεσε πραγματικά, πήγε… κατά διαόλου αφού τέλειωσε τη σεζόν όπως κι όπως παίρνοντας μια τεράστια ακύρωση για την 2η σεζόν που φαινόταν να χτίζει. Και επειδή χρονικά έσκασε πρώτο, έκανε όλο τον κόσμο διστακτικό (όχι εμένα γιατί όπως προείπα μου άρεσε) για τη σειρά του Εξορκιστή.

Και όμως, αυτή τη φορά το κοινό ενθουσιάστηκε κάνοντας μάλιστα trend το hashtag #RenewTheExorcist μετά το τέλος και του 10ου επεισοδίου κλείνοντας έναν τρομακτικό κύκλο, βασανιστηρίου για την Rance Family.

Μετά από δεκαετίες τρομοκρατίας, η Angela Rance ή καλύτερα… Regan MacNeil από την original ταινία, απαλλάσσεται και καταφέρνει να σκοτώσει το δαίμονα Pazuzu με την βοήθεια του Πατέρα Thomas (Οh latino power man). Αυτό ήταν και το main χαρακτηριστικό twist που τρέλανε τους πάντες. Η ομαλή σύνδεση με την οriginal ταινία και όχι η βεβιασμένη και απρόσεκτη που έκανε το Damien.

Όπως διαβάζουμε στο Bloddy Disqusting (μέγα πολέμιο του Damien και υποστηριχτή του The Exorcist), ο δημιουργός της σειράς, Jeremy Slater τονίζει πως ο ίδιος είναι έτοιμος για δεύτερη σεζόν αν και το κανάλι, FOX, δεν φαίνεται πολύ δραστήριο.

«Μια ενδεχόμενη νέα σεζόν θα βρει τους Marcus, Tomas και Bennett να βοηθούν μια νέα οικογένεια που υποφέρει από κάποια δαιμονική κατοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε ποτέ ξανά την οικογένεια Rance αλλά πιστεύω θα ήταν απογοητευτικό και απατεωνίστικο να τους βασανίσουμε ξανά για μια νέα σεζόν. Οι Rances ξέφυγαν από μια μακροχρόνια απειλή και να τους ξαναφέρουμε πίσω στο λάκκο με τα φίδια για μερικά επεισόδια ακόμα, απλά δεν είναι σωστός τρόπος να πεις μια ιστορία».
Τονίζει επίσης πως και φυσικά μέσα στα σχέδια της ιστορίας (αν υπάρξει τελικά δεύτερος κύκλος) είναι να συνεχιστεί το arc με την διαφθορά στην Καθολική εκκλησία και πως ο Διάβολος έχει εισχωρήσει σε κάθε επίπεδο της.

Τι λέτε εσείς; Θέλετε νέο κύκλο The Exorcist;

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου