Ο Jon Bernthal είναι περήφανος που απεικονίζει τον Punisher

Μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες για να απεικονισθεί ο Punisher στη μεγάλη οθόνη, οι θαυματοποιοί του Netflix φαίνεται πως μέσα από τη 2η σεζόν του Daredevil τα κατάφεραν. Ο Jon Bernthal (aka o Shane από το The Walking Dead) άρπαξε τα τουφέκια του και θέρισε κόσμο στο Hells Kitchen.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο Jon Bernthal, δεν τον ενδιέφερε πραγματικά ποτέ να μπει στο χώρο των super-hero ταινιών/σειρών ώσπου έμαθε περισσότερα για το συγκεκριμένο χαρακτήρα, που δεν έχει τίποτα κοινό με τους… super heroes.

«Μπορεί να είμαι ο Punisher τώρα αλλά ποτέ μου δεν ήθελα να συμμετέχω σε όλες αυτό το super hero hype ταινιών. Οι ηθοποιοί που σέβομαι έχουν μείνει μακριά από αυτό. Και δεν θέλω να πω ότι είμαι υπεράνω ή κάτι τέτοιο, όμως απλά δεν είναι για μένα αυτό».

Μπερδευτήκατε; Αυτό ήταν η εισαγωγή…

«Τότε όμως έμαθα για αυτόν τον χαρακτήρα (Frank Castle). Δεν φοράει κάπα. Δεν έχει σούπερ δυνάμεις. Είναι βασανισμένος, θυμωμένος, ένας τραγικός πατέρας και σύζυγος που ζει βουτηγμένος σε ένα κόσμο γεμάτο σκότος και απώλεια».

Όσο για το τι πιστεύει για τους comic fans;

«Είναι οι καλύτεροι fans στον πλανήτη. Το τρελό τους πάθος βασίζεται κάπου. Είναι νοήμονες οπαδοί γιατί το να διαβάζεις comics απαιτεί χρόνο. Πρέπει να καλύπτεις τα κενά και το σέβομαι αυτό. Αυτοί οι χαρακτήρες που υποδυόμαστε υπάρχουν ήδη στα μυαλά και στις καρδιές τους».

Toν περασμένο Απρίλιο είχαμε την ανακοίνωση σχετικά με την αυτόνομη σειρά που θα αποκτήσει ο Punisher, χωρίς ωστόσο να έχουμε ημερομηνία προβολής. Αν και το 2017 θα έχουμε Iron Fist και Defenders, ίσως δούμε τελικά και τον Frank Castle τόσο στη solo όσο και στην ensample σειρά.

[embedvideo id=”wB7IbUjcSIU” website=”youtube”]

Διαβάστε ακόμα:

Είναι επίσημο: Ο Punisher αποκτά δική του σειρά στο Netflix

Ποιες ιστορίες είναι πιθανό να δούμε από τον Punisher

Δεν έχει Daredevil το 2017, ετοιμαστείτε για Defenders

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου