πλανήτης του Hulk

Ο πλανήτης του Hulk θα περιλαμβάνεται στο Thor: Ragnarok

Νέες πληροφορίες συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με το Thor: Ragnarok. Αυτή την φορά γνωστοποιήθηκε στο πιο πρόσφατο τεύχος του Total Film, σε δήλωση του σκηνοθέτη, Taika Waititi, πως η ταινία θα περιλαμβάνει τον πλανήτης του Hulk, ονόματι Sakaar.

Ο Sakaar στo Planet Hulk storyline βρίσκεται δίπλα σε μία μαύρη τρύπα στο διάστημα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης να έχει γίνει καταφύγιο για αρκετούς πρόσφυγες από άλλους κόσμους, δίνοντας επιπλέον την ευκαιρία στους μονομάχους να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε τα εξής:

«Ο πλανήτης του Hulk, ο Sakaar είναι ένα τρελό, μακρινό, φουτουριστικό μέρος που ήταν η μεγαλύτερη στροφή για την ταινία και αυτούς τους χαρακτήρες».

Επιπροσθέτως, ο Waititi επιβεβαίωσε πως το οπτικό στυλ του καλλιτέχνη Jack Kirby αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση για αυτόν.

«Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος όταν ο Kevin και οι υπόλοιποι της Marvel συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουμε τον Kirby ως επιρροή για τον σχεδιασμό της ταινίας. Το δυσκολότερο είναι να μείνουμε αυθεντικοί».

To Thor: Ragnarok θα προβληθεί το Νοέμβριο του 2017.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου