ρατσιστή

Δήλωση-σοκ του Phil Anselmo: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση μικρός»

Ναι, το να βλέπεις έναν τίτλο που περιέχει τον Phil Anselmo και την πρόταση σεξουαλική παρενόχληση είναι ό,τι πιο περίεργο. Ωστόσο ο ίδιος το δήλωσε σε συνέντευξη του στο Rolling Stone.

Όλη την περασμένη βδομάδα ο Anselmo ήταν σε μια περιοδεία συνεντεύξεων από μέσα της Νέας Υόρκης και ενώ όλοι αναλώθηκαν στο θέμα με το ναζιστικό χαιρετισμό πριν 11 μήνες και το White Power που έκρωξε στο live για τη μνήμη του Dimebag, και επίσης οι δικαιολογίες του ήταν ίδιες, φύλαξε το σοκ για το τέλος.

Στη συνέντευξη στο Rolling Stone και ενώ εξηγούσε πως είναι αδύνατον να ζεις και να μεγαλώνεις στο Γαλλικό κομμάτι της Νέας Ορλεάνης όντας ρατσιστής, λόγω της ποικιλότητας των ανθρώπων και της κουλτούρας και με τη μητέρα του να είναι ανύπαντρη και να εναλλάσσει συνεχώς συντρόφους, κυρίως μαύρους.

«Όταν οι άνθρωποι παραπονιούνται πως είναι θύματα, υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα που και κάνουν να διαμαρτυρηθώ. Ειδικά όταν (σημ. φεμινίστριες;) φωνάζουν πως ζούμε σε μια κουλτούρα που υποβοηθάει τη σεξουαλική παρενόχληση και το βιασμό και πως οι άντρες είναι κτήνη. Μαντέψτε ποιος παρενοχλήθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παιδική του ηλικίας. Εγώ. Ναι, εγώ. Από αμέτρητους άντρες και γυναίκες».
»Είμαι σχεδόν 50 και δεν με νοιάζει τίποτα πια. Έγινε όμως και δεν κατηγορώ τον κόσμο γι αυτό, βλέπω νέα παιδιά που τα τσουβαλιάζουν όλα. Και αυτό γίνεται με τις φυλές και τα ρατσιστικά σκατά».

σεξουαλική παρενόχληση

Όσο για τα λεγόμενα του Vinnie Paul σχετικά με το video και τη χειρονομία του; Ο πρώην drummer των Pantera είχε πει πως ο Anselmo έχει κάνει πολλά πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα της μπάντας για το τι αντιπροσώπευε τότε όταν μεσουρανούσε.

«Ό,τι και να βγει από το στόμα του είναι πικρό. Δεν έχουμε καμία σχέση οι δυο μας. Αλλά Vince… πρόσεχε τι λες. Κάποια στιγμή δεν θα ενδιαφερθώ για την ιστορία των Pantera. Είναι υπέροχο που έχουμε ακόμα τόσους οπαδούς και θα είναι κρίμα να στεναχωρήσω πολλούς από αυτούς με την δική μου εκτίμηση της κατάστασης και να αποκαλύψω πράγματα. Οπότε άστο εκεί. Για αυτό και δεν θέλω να μιλάω».

Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε όλοι. Είναι δυνατόν να θες να υποστηρίξεις πως είναι αδύνατον να είσαι ρατσιστής γιατί σου συνέβη αυτό; Η πίεση έπεσε βαριά στους ώμους του Phil Anselmo και είτε είναι αλήθεια, είτε ψέματα, το timing και το μέσο είναι προαποφασισμένα. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου