Ο Στόχος | Το Ελληνικό μυθιστόρημα θρίλερ, που προσπαθεί να γίνει ταινία

Με τον Παναγιώτη Δεληγιάννη γνωριζόμαστε μόνο διαδικτυακά. Αρχικά πιο τυπικά, λόγω της κοινής μας ενασχόλησης με το γράψιμο κι αργότερα λίγο περισσότερο όταν και ο ίδιος διάβασε το βιβλίο μου, σχολιάζοντας το θετικά (Περισσότερα ΕΔΩ).

Ο Παναγιώτης, όπως αναφέρει και το σλόγκαν του στη σελίδα του στο indiegogo, θέλει να δει το Στόχο, το πρώτο του βιβλίο, που κινείται στα πλαίσια του θρίλερ-τρόμου για το μύθο των βαμπίρ, να γίνεται ταινία. Μια διλογία του που θα ολοκληρωθεί με το δεύτερο βιβλίο, που κυκλοφορεί σε λίγο καιρό όπως μας έχει ενημερώσει. 

Ο στόχος του… Στόχου, είναι τα 250 χιλιάδες δολάρια στους επόμενους δυο μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, στη σελίδα του Στόχου στο indiegogo -> ΕΔΩ

Ο ΣτόχοςΈχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτή τη ζωή; Τι θα έκανες για να τον πετύχεις; Θα θυσίαζες οτιδήποτε; Τον χρόνο σου, την οικογένειά σου; Ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό;
Ο Βίτο απολαμβάνει μία πολύ καλή ζωή. Ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και γράφει για ένα ιταλικό περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού, ζώντας κάθε στιγμή με πάθος.
Μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του αποφασίζει να βάλει σε μία τάξη τα προσωπικά του και να δεσμευτεί με την από χρόνια συνάδελφό του, την Κάρλα. Τότε εμφανίζεται μία νέα συνάδελφος, η Λάουρα, που τον αναστατώνει. Μαζί της θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να την εκπαιδεύσει.
Με την εξαφάνιση της Λάουρα στα Βασιλικά Κτήματα ανοίγει ένας κύκλος τρόμου. Καθώς την αναζητά μέσα στα πυκνά δάση και τα ερειπωμένα από χρόνια κτήρια, θα ανακαλύψει πράγματα που έπρεπε να μείνουν μυστικά. Η αποκρουστική φιγούρα, που τον ακολουθεί, θα στοιχειώσει ακόμη περισσότερο τις ημέρες του και τα όνειρά του που γίνονται όλο και πιο εφιαλτικά. Τότε θα συναντήσει ανθρώπους που έχουν έναν σκοτεινό σκοπό.
Ποιος είναι τελικά ο Στόχος; Ποιος τον υπηρετεί και για ποιον λόγο;

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Μεσολογγίτης

Γιώργος Μεσολογγίτης

Το schoolofrock.gr είναι το παιδί μου και μαζί με τα αδέρφια του, τη μουσική, τη συγγραφή, την geek/rock ζωή και το φαγητό, συνθέτουν αυτό το ανθρώπινο (;) ον γεμάτο αγάπη και προδερμ.
Διαβάστε το πρώτο βιβλίο μου «Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη. Έχει zombies, είναι καλό.

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου