νέο τραγούδι των Nickelback

Οδηγείς μεθυσμένος; Θα ακούσεις Nickelback μαλ@κ@!

Μια απειλή που δεν χωρατεύει. Η αστυνομία του Prince Edward Island του Καναδά προειδοποιεί τους οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ με μια επιπρόσθετη τιμωρία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Οδηγείς μεθυσμένος; Θα ακούσεις Nickelback μαλ@κ@!

Όπως είναι ευνόητο η αστυνομία χρησιμοποιεί την εν λόγω «απειλή» για να στρέψει, όσο το δυνατόν περισσότερο, την προσοχή στην εποχική καμπάνια ενάντια στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σου φαίνεται υπερβολική είδηση: Να ξέρεις ότι έχει υπάρξει πρόστιμο για μια κλανιά:

«Οι παραβάτες θα εξαναγκάζονται να ακούσουν Nickelback κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στην φυλακήΕίναι γνωστό πως την περίοδο των διακοπών, λόγω της αύξησης των κοινωνικών events και των πάρτι, αυξάνεται και η κατανάλωση του αλκοόλ κατακόρυφα. Θέλουμε να γνωρίζουν οι ανόητοι που θα οδηγήσουν πιωμένοι πως όταν συλληφθούν, εκτός από το βαρύ πρόστιμο και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για ένα χρόνο, θα τους επιβληθεί η ακρόαση άλμπουμ των Nickelback κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακήΣκεφτήκαμε πως σε όποιον συλληφθεί υπό την επίδραση αλκοόλ, αρμόζει λίγη μουσική ακρόαση της παρέας του Chad Kroeger. Βοηθήστε μας για να μην χρησιμοποιήσουμε το σφραγισμένο CD των Nickelback που έχουμε στο τμήμα».

Μαλάκα μου, πιο πρόστιμο και ποια απειλή είναι πιο βαριά από αυτό; Θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα με τον Tus;

Nickelback

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου