Και όμως έρχεται νέα ταινία Mortal Kombat

Έπρεπε να έρθει το 2016 και το Warcraft για να καταλύσει το κάστρο που είχε χτίσει το Mortal Kombat του 1995 (του Paul Anderson). Ένα κάστρο που λεγόταν: Η καλύτερη μεταφορά videogame στον κινηματογράφο. Και για πολλούς, ακόμα είναι (προσπαθώντας βέβαια να ξεχάσουμε το Mortal Kombat: Annihilation).

Ο Christopher – Raiden- Lambert αρχικά είχε πετάξει τη βόμβα σε συνέντευξη του πως η νέα ταινία Mortal Kombat είναι κοντά και πως οι ήρωες θα έπαιζαν τόσο άγριο ξύλο που θα τηλεμεταφέρονταν από αυτό. Μια γροθιά του Scorpion δηλαδή, θα έστελνε τον Liu Cang από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη.

Κάτι σαν Mortal Kombat συναντά το Inception δηλαδή… Ωστόσο οι δηλώσεις του διαψεύσθηκαν άμεσα από τον Ed Boon, συνδημιουργό (μαζί με τον John Tobias) του Mortal Kombat και καλλιτεχνικό διευθυντή των NetherRealm Studios.

νέα ταινία Mortal Kombat

Και έτσι αθόρυβα, η μπάλα βρίσκεται και πάλι στο πεδίο όπου η νέα ταινία Mortal Kombat τελικά έρχεται και μάλιστα βρήκε και σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Simon McQuoid.

O Αυστραλός σκηνοθέτης και επιτυχημένος σκηνοθέτης διαφημίσεων βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει την ταινία, με τον James Wan σε θέση παραγωγού και τον Greg Russo στο σενάριο. Ο Wan ωστόσο κατέστησε ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να βιαστεί με το project για να είναι σίγουρος ότι θα γίνει σωστά.

O McQuoid είναι γνωστός για την βραβευμένη δουλειά του στις διαφημίσεις, καθώς έχει αναμιχθεί σε αρκετές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation, Ranger Rover και Halo.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου