Ο Michael Rooker περιγράφει το τέλειο τέλος για το The Walking Dead

Πότε θα είναι το τέλος για το The Walking Dead; Πως θα είναι το τέλος για το The Walking Dead; Και κυρίως τι θα δούμε στο τέλος για το The Walking Dead;

Αυτά τα ερωτήματα επανήλθαν μετά από καιρό για την (still) αγαπημένη μας σειρά, μετά από μήνες ψευδοαποριών που το ίδιο το AMC γέμισε το κεφάλι μας. Ποιον σκότωσε ο Negan; Γιατί οι τηλεθεατές εγκαταλείπουν το show και άλλα τέτοια, ενώ το ψωμί βρίσκεται αλλού.

Είτε είναι σύντομα, είτε σε… 20 σεζόν όπως είχε ειπωθεί παλιότερα, το The Walking Dead θα ρίξει την αυλαία του. Ποιο θα ήταν το τέλος που σας γεμίζει όμως;

Ο Robert Kirkman τονίζει πως το κόμικ μπορεί να έχει διαφορετικό τέλος από τη σειρά ενώ σίγουρα θα υπάρχει περισσότερους κύκλους από την τηλεοπτική εκδοχή του. Η θεωρία με τον Rick ότι είναι σε κώμα και βλέπει εφιάλτες έχει διαψευσθεί ΕΔΩ.

Ο Michael Rooker, που έπαιξε πολύ πετυχημένα τον Merle Dixon βρέθηκε στο Walker Stalker Con και εξέφρασε τη δική του θεωρία.

«Μια γραμμή τρένου που να χάνεται στον ορίζοντα με τον ήλιο. Πίσω ακολουθεί ένας μόνος άνθρωπος προς το ηλιοβασίλεμα. Αυτός καταλαβαίνεις πως είναι ο Καρλ. Μεγάλος άντρας πια. Κανένας μαζί του. Και τον ακούς να μιλάει με τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πως οι σεζόν που έχουν προηγηθεί είναι η εξιστόρηση δική του για το τι συνέβη. Πως όλα ήταν στο παρελθόν.
Άρα και όλοι τους είναι πια νεκροί. Μόνος επιζών αυτός και χάνεται στον ορίζοντα».

Τρομερή περιγραφή δεν μπορείς να πεις, μόνο που υπάρχουν δυο δυσκολίες.

Πρώτον, ο ηθοποιός που κάνει τον Carl είναι εκτός συμβολαίου πια και δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις ανανεώσεις (ξέρουμε πως ο Jeffrey Dean Morgan σαν Negan ανανέωσε για του χρόνου ωστόσο). Έτσι μπορεί να πλησιάζουμε στο θάνατο του, τη…. φυγή του με κάποιον άλλο τρόπο (σαν τον Heath) ή απλά ένα άλμα χρόνου της σειράς.

Αυτή τη σκηνή ωστόσο θα μπορούσε να την κάνει η Judith που όμως στο comic πεθαίνει. Θα είχε πλάκα όμως να βλέπαμε τον Carl ΕΤΣΙ όπως τον φαντάστηκε ένας ζωγράφος.

Επίσης, το τελείωμα με το ηλιοβασίλεμα είναι κάτι που έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ο ίδιος ο Kirkman πως ήταν αυτό που μισούσε στις zombie ταινίες.

Για να δούμε…

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου