Ο John Cena παίζει τον… εαυτό του στο Thor: Ragnarok;

Αν πιστέψουμε τη λίστα των ηθοποιών (εχμ, γενικά ας το πούμε των συμμετεχόντων) που θα εμφανιστούν την ταινία Thor: Ragnarok που ήταν στο IMDB, εκτός από το θεαματικό cast, θα δούμε, με μεγάλη προσπάθεια γιατί κανονικά κανείς δεν τον βλέπει, τον John Cena.

Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή πάλι δεν τον βλέπει κανείς γιατί το όνομα αφαιρέθηκε από τη λίστα. Ήταν κάποιο κόλπο upagraged χρήστη ή απλά κατά λάθος spoil-αραν μια έκπληξη;

Το θέμα γίνεται όλο και πιο επικό γιατί θα ήταν ο Jon Cena, υποδυόμενος τον… John Cena. Η κάρτα του ανέφερε… Himself. Σε ταινία Marvel, με τον Thor και τον Hulk και γενικά όλο το Planet Hulk στότι. Yeah, you fucking pussies… Δώστε μας έναν πράσινο Cena.

Η θεωρία λέει πως ο Jeff Goldblum, σαν Grandmaster (ο ρόλος του), απαγάγει γνωστούς πρωταθλητές από τα διάφορα σύμπαντα για να γεμίσει την αρένα του με μονομάχους. Έτσι ο face of the company του WWE, θα αντιμετωπίσει… τον Hulk;

Ο Cena έχει χαρίσει τη φωνή του μια φορά για τον Hulk αξίζει να σημειώσουμε, στο Marvel Avengers Academy video game.

Το Thor: Raganarok έρχεται το Νοέμβριο του 2017, σε σκηνοθεσία του Taika Waititi.

H ταινία του Taika Waititi, εκτός από τους «συνηθισμένους» Chris Hemsworth και Tom Hiddleston, αλλά και τον Hulk Mark Ruffalo, θα είναι η Cate Blanchett  που έχει αναλάβει την μυθικής υπέρ-villain, Hela. ο Jeff Goldblum, ο οποίος καλείται να υποδυθεί τον εξαιρετικά ισχυρό Grandmaster, η Tessa Thompson ως  Valkyrie, ο Karl Urban ως Skurge και ο Idris Elba ως Hemdall.

Ενώ φυσικά κάπου εκεί θα είναι και ο Antony Hopkins ως Odin. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια γυναίκα ηθοποιό στο ρόλο του “κακού” στο Marvel Cinematic Universe.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Chris Hemsworth έγινε… τεράστιος για τις ανάγκες του Thor (pic)

Που βρισκόταν ο Thor κατά τη διάρκεια του Civil War, ε;

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου