Ο… πράσινος Power Ranger διαψεύδει ότι βρίσκεται στη νέα ταινία

Ο… πράσινος Power Ranger, Jason David Frank, διαψεύδει τα νέα που έσκασαν χτες το βράδυ ότι βρίσκεται στη νέα ταινία Power Rangers που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2017.

Και ξαφνικά η geek μπλογκόσφαιρα γέμισε από copy paste της είδησης, πράγμα που κόντεψε να μας κάνει να την αναμεταδώσουμε και εμείς. Ευτυχώς η ώρα που έγινε αυτό (1 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), έκανε το εγχείρημα περιττό και αντί αυτού, κάναμε μια μικρή έρευνα γιατί κάτι δεν μας χτυπούσε καλά στην είδηση. 

Ο πάλαι ποτέ, κλασικός πράσινος Power Ranger, Jason David Frank, είναι πολύ ενεργός με τα social media και ομιλητικότητας. Μας έκανε εντύπωση πως σε κανένα από τα μέσα που διαχειρίζεται δεν έκανε αναφορά ο ίδιος για την είδηση. Και έτσι ξαφνικά, λίγες ώρες μετά βρέθηκε να κράζει το comicbook.com (αυτό έκανε την αρχή;) λέγοντας πως μοιράζει ψευδές ειδήσεις.

Μακάρι να γινόταν… I guess. Αλλά για την ώρα υπάρχει διάψευση.
πράσινος Power Ranger
Φωτογραφία από το FB του Jason David Frank

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου