ο Deadpool στο Green Lantern

Γι αυτό απέτυχε ο Green Lantern και όχι ο Deadpool

Ο Deadpool και ο ιθύνων νους και πρωταγωνιστής του, Ryan Reynolds, απολαμβάνει εδώ και 10 μήνες την επιτυχία της πιο πετυχημένης (anti) super hero ταινίας του 2016 και όχι μόνο, σε μια χρονιά με ταινίες όπως το Batman V Superman, Civil War, X-Men: Apocalypse, Doctor Strange και Suicide Squad. Μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για Golden Globe.

Ο Reynolds ή αλλιώς ο Deadpool in real life, δεν ξεχνάει την μεγαλειώδη αποτυχία του ως Green Lantern υπό τα studios της Warner Bros και εξηγεί γιατί αυτή η η ταινία ήταν τόσο αποτυχημένη σε σχέση με τον Κοκκινοσκουφίτσα του. Spoiler Alert, για τους λόγους που απέτυχε και το Suicide Squad. Και όχι δεν έφταιγε η animated στολή του.

«Γιατί απέτυχε ο Green Lantern; Είναι απλό. Ο Deadpool ήξερες από την αρχή τι project ήταν. Ο θεατής ήξερε τι να περιμένει και εμείς ξέραμε πως να του το προσφέρουμε. Με τον Green Lantern κανείς δεν κατάλαβε τι προσπαθούσε να πετύχει αυτή η ταινία και έπεσε θύμα της συνήθης τακτικής του Hollywood. Πρώτα πόστερ, μετά ημερομηνία κυκλοφορίας και στο τέλος σενάριο».

Όσο για την τελική (τότε) προσπάθεια να πείσει τη Fox για τον Deadpool πριν δεχθεί να γίνει Green Lantern.

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα εκείνος ο ρόλος και ήμουν ενθουσιασμένος. Ωστόσο έγραψα ένα γράμμα στην FOX και προσπάθησα να τους πείσω εκ νέου για τον Deadpool. Για πολλούς και διάφορους λόγους που είναι βαρετοί να αναλύσουμε, αρνήθηκαν και πάλι».

Η ιστορία έδειξε πως καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Η FOX έμαθε και κέρδισε τον Deadpool, η Warner πάλι… Όχι. Και ακόμα παλύειε να δει πως θα σώσει το DCEU.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου