το Thor: Ragnarok

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το Thor: Ragnarok

Το Thor: Ragnarok θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβριο στις ΗΠΑ και ακόμα δεν ξέρουμε πότε περίπου θα δούμε ένα trailer. Και μας έχει κόψει λίγο η αγωνία.

Βλέπετε, δεν θα δούμε μόνο τον Θεό του Κεραυνού (hello ladies), αλλά και τον Hulk όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια μεγάλη αρένα, ενώ μην ξεχνάμε πως πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Doctor Strange.

Σύμφωνα με το fan club D23 της Disney τονίζει για την εμφάνιση του Benedict Cumberbatch:

«[…] Οι Thor, the Hulk και Doctor Strange θα αντιμετωπίζουν διαγαλαξιακούς κακούς γνωστούς και μη. Φυσικά δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε κακούς στο γαλαξία […]».

Η εμφάνιση του σίγουρα δεν μας εκπλήσσει δεδομένου ότι είδαμε την mid-credit σκηνή με τον Thor και τον Doctor Strange στο Sanctum Sanctorum, όμως η ανακοίνωση αυτή φαίνεται να μας προετοιμάζει για κάτι περισσότερο από μια απλή επίσκεψη. Φυσικά, μην το ερμηνεύσετε ότι θα δούμε τον Doctor να μπαίνει στην αρένα των μονομάχων αλλά σίγουρα ίσως τον δούμε να πολεμάει πλάι στους άλλους δυο Avengers.

Η επίσημη πλοκή για το Thor: Ragnarok έχει ως εξής:
In Marvel Studios’ Thor: Ragnarok, Thor is imprisoned on the other side of the universe without his mighty hammer and finds himself in a race against time to get back to Asgard to stop Ragnarok — the destruction of his homeworld and the end of Asgardian civilization — at the hands of an all-powerful new threat, the ruthless Hela. But first he must survive a deadly gladiatorial contest that pits him against his former ally and fellow Avenger – the Incredible Hulk!

το Thor: Ragnarok

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου