Η Emilia Clarke στην spin off ταινία Star Wars για τον Han Solo

Σε ένα γαλαξία μακριά (ή όχι και τόσο τέλος πάντων), η νέα ταινία spin off Star Wars που ετοιμάζεται, για την ιστορία του Han Solo, επέλεξε την Emilia Clarke σαν πρωταγωνίστρια.

Η ηθοποιός του Game Of Thrones στο ρόλο της Daenery, θα παίξει την τρίτη της παρέας των μικροαπατεώνων, στο πλευρό των Alden Ehrenreich (Han Solo) and Donald Glover (Lando Calrissian.

Στο ρόλο αυτό δοκιμάστηκαν πριν κοπούν στην τελική επιλογή οι Tessa Thompson (Selma – Creed), Naomi Scott (Power Rangers) και η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe.

Οι παραγωγοί και σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller που γράφουν και το σενάριο, δοκίμαζαν και το Σεπτέμρβιο αρκετές ηθοθποιύς, με απογηοτευτικά (τότε) αποτελέσματα.

Η ταινία θα είναι επίσης χρονικά, ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα #3 (Ravenge Of  The Sith) και #4 (A New Hopr) και περίπου παράληλη με την ιστορία του επερχόμενου, Rogue One που έρχεται το Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.

Η Emilia Clarke βρίσκεται ακόμα σε γυρίσματα με το Game Of Thrones για τη season 7. Το άτιτλο ακόμα spin off film θα ξεκινήση την προπαραγωγή τον ερχόμενο Ιανουάριο, και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018, μετά την προβολή του Star Wars #8. (Και παράλληλα με το Infinity Wars της Marvel).

emilia clarke

 

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου