Ο Doctor Strange θα εμφανιστεί στο Thor: Ragnarok

Πλέον οι σούπερ ήρωες έχουν καταλάβει για τα καλά πως οι “σόλο” εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και από εδώ και πέρα οι συνεργασίες θα είναι μόνιμες στην κινηματογραφική πραγματικότητα. Για παράδειγμα στο επερχόμενο Spider-Man: Homecoming ο Iron Man θα κάνει πολύ παρέα στον Άνθρωπο Αράχνη και πλέον μάθαμε πως στο Thor: Ragnarok θα δούμε δίπλα στον ξανθό γόη σούπερ ήρωα όχι μόνο τον Hulk αλλά και το πιο πρόσφατο hot όνομα της Marvel, ο Doctor Strange.

Το official Disney fan club, D23, ήταν εκείνο που έγραψε πως ο Sorcerer Supreme, o Doctor Strange, Benedict Cumberbatch θα είναι ο σούπερ ήρωας που θα εμφανιστεί στην τρίτη προσθήκη του κινηματογραφικού Thor που φυσικά ερμηνεύει από το 2011 ο Chris Hemsworth, κάνοντας παρέα στην πράσινη τσαντίλα του Hulk/Mark Ruffalo.

Σίγουρα κάποιοι το περίμεναν αυτό αφού στα credits του Doctor Strange είδαμε τον “φρέσκο” ήρωα της Marvel να τα λέει με τον Thor, αλλά βέβαια είναι αλλιώς να το ακούς από μία επίσημη πηγή (το D23 είχε επιβεβαιώσει πριν απ’ όλους την παραγωγή του Guardians of the Galaxy, του Star Wars Episode VIII και πολλά άλλα). Όπως ακούγεται, ο Doctor Strange δεν θα κάνει ένα απλό πέρασμα από την ταινία, αλλά θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στο story και μένει να δούμε στην πράξη πως ακριβώς θα βοηθήσει τον Thor.

Υπομονή μέχρι το τέλος του χρόνου και τις 3 Νοεμβρίου όταν δηλαδή θα φτάσει το Thor: Ragnarok στις αίθουσες και θα τα μάθουμε όλα. Μετά τους Kenneth Branagh (Thor) και Alan Taylor (Thor: The Dark World), στην καρέκλα της σκηνοθεσίας θα καθίσει πλέον ο Taika Waititi, ενώ δίπλα στους Hemsworth, Ruffalo και Cumberbatch, θα δούμε τους Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Jeff Goldblum, Jaimie Alexander και Tessa Thompson.

https://www.youtube.com/watch?v=y3S_Ye7J84c

Πηγή: digitallife.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου