Κομμένη σκηνή από τον 6ο κύκλο του Game Of Thrones

Το HBO, εν όψει του DVD boxset που θα μπορείς να αγοράσεις από την ερχόμενη Τρίτη (15/11), κυκλοφόρησε μία κομμένη σκηνή από τις τέσσερις που δε στάθηκαν τυχερές και βρέθηκαν εκτός του τηλεοπτικού χρόνου της σειράς.

Η Olenna Tyrell μιλάει με τον γιο της και πατέρα του Loras και της Margaery, Mace Tyrell, για την τύχη των εγγονών της και τα πλάνα της να τα βγάλει από τη φυλακή.

Αφού κράζει τον γιο της που πετάχτηκε μέχρι την Iron Bank του Braavos εκ μέρους της Cersei, βγάζοντάς τον έτσι έξω από τη μέση ενώ τα παιδιά του βρίσκονται εγκλωβισμένα, η θεότητα γνωστή και ως Olenna υπολογίζει ότι θα καταφέρουν να πάρουν τα εγγόνια της πίσω και να αφήσουν τους Lannister και τα Σπουργίτια να φαγωθούν μεταξύ τους.

Είναι προφανές ότι η σκηνή δεν ήταν απαραίτητη, ειδικά σε μία σεζόν που αποφάσισε στα περισσότερα επεισόδιά της να κινηθεί με γρηγορότερο ρυθμό απ’ ότι μας είχε συνηθίσει, αλλά η συμπερίληψή της θα είχε μια αξία, κυρίως γιατί οι Tyrell είναι (ήταν, #RIP) μία από τις ελάχιστες λειτουργικές οικογένειες στον κόσμο του Westeros και γιατί μια τέτοια συζήτηση δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στον αφανισμό τους.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου