το Dawn Of Justice

Έτσι θα ήταν το Dawn Of Justice χωρίς τα ειδικά εφέ

To Dawn of Justice ήταν μια παραγωγή που μπορεί να είχε κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτή των ειδικών εφέ σίγουρα δεν ήταν μία από αυτές. Όπως πληροφορούμαστε από το CBR ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μας αποκαλύπτει ακριβώς το ποσοστό της τεχνικής παρέμβασης στην εικόνα που φτάνει στον θεατή.

Η εταιρεία υπεύθυνη για τα εφέ είναι η Scanline VFX που έχει δουλέψει στο πλευρό του Zack Snyder στο 300. H Scanline VFX έχει επίσης συμμετάσχει στα Man of Steel, Suicide Squad,  Iron Man, The Avengers και Guardians of the Galaxy Vol.2. To Dawn of Justice

Όπως μπορούμε να δούμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ανέπτυξε μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του Batman αλλά και το σύνολο της Batcave. Συμπεριλαμβάνονται επίσης και κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας, με τη διάσωση του Superman στην ταράτσα και τον Batman να εισβάλλει από ένα παράθυρο. Ψηφιακός ήταν επίσης και ο ορίζοντας της Gotham όπως και τα ελικόπτερα.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου