Θα εμφανιστεί ο Conor McGregor στο Game Of Thrones;

Θα εμφανιστεί ο Conor McGregor στο Game Of Thrones σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sunday Life, μιας βορειοιρλανδικής εφημερίδας.

Ναι, στον κόσμο του γενικού παγκόσμιου τρολαρίσματος, θα μπορούσε αυτό να είναι ένα ακόμη hoax και ίσως να αποδειχτεί, αλλά τρία τινά μας πείθουν πως αυτή είδηση μπορεί να είναι και legit.

Πρώτον, ότι στο Game Of Thrones έχουν παίξει μέχρι και οι -όχι δεν είμαστε heavy metal band- Mastodon και μάλιστα οι φάτσες τους ταίριαζαν πολύ. Δεύτερον, ο Conor McGregor έχει αυτό το φυσικό χάρισμα -καραγκιοζιλίκι- να γράφει στον φακό και τρίτον… Μα ξεχνάτε τη μάχη του, με το βουνό:

Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει ήδη κλείσει η συμφωνία να εμφανιστεί ο εμφανιστεί ο Conor McGregor στο Game Of Thrones σε μια από τις δυο τελευταίες σεζόν της σειράς. Μάλιστα ένας από τους σκηνοθέτες του Game Of Thrones «κυνήγησε» τη συμφωνία αυτή, λόγω ότι ο ίδιος είναι φανατικός οπαδός του UFC αλλά και του ίδιου του Ιρλανδού.

Conor McGregor στο Game Of Thrones

Έτσι κι αλλιώς, ο McGregor μετά το ιστορικό του ρεκόρ να κατέχει δυο ζώνες πρωταθλητή σε δυο διαφορετικές κατηγορίες κιλών, πιέζει το UFC με κα΄θε τρόπο για να παίρνει ακόμα μεγαλύτερα συμβόλαια. Πριν λίγες μέρες, είχε ακουστεί πως είχε συμφωνήσει με το WWE, ενώ δεν σταματάει να προκαλεί τον πρόσφατα αποσυρμένο παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας, Floyd Maywhether σε ένα ματς με μονάχα πυγμαχικούς όρους.

Οι μαχητές του UFC που έκαναν την πορεία οκτάγωνο ρινγκ-κινηματογράφος ήταν οι Randy Couture με το The Expendables στο πλάι του Stallone, η Ronda Rousey στο Furious 7, ενώ η Gina Carano έσπασε στο ξύλο τον Ryan Reynolds στο Deadpool και τον Channing Tatum στο Haywire. Τον Channing Tatum που θα υποδυθεί και αυτός τον X-Men Gambit.

Επίσης υπάρχει και ο Tommy, ο πράσινος Power Ranger που έκανε την αντίθετη πορεία και από σειρά, βρέθηκε σε αγώνες MMA. Έστω για λίγο βρε παιδί μου…

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου