Επίσημη ημερομηνία για τον Aquaman με… 3 μήνες καθυστέρηση

Ο Aquaman της DC θα φτάσει τους κινηματογράφους στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 και όχι τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου όπως ανακοίνωσε η Warner Bros καθυστερώντας 3 μήνες την ημερομηνία που είχε ανεπίσημα διαρρεύσει.

Η ταινία του James Wan, με σενάριο του Will Beal, που αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα το 2017 στην Αυστραλία, θα έχει πάνω από το κεφάλι του σαν παραγώγούς τους Deborah Snyder, Zack Snyder και Rob Cowan, θα μας δείξει την ιστορία των υπό εξέγερση Atlanteans, σε έναν υποθαλάσσιο κόσμο. Τη θρυλική Ατλαντίδα. Και κάπου εκεί θα εμφανιστεί ο Aquaman που είναι μισός άνθρωπος, σαν Arthur Curry και μισός Atlantean. Η γνωριμία του με το κοινό μέσω των comicbooks ξεκινά από τη δεκατεία του ’40.

Ο Jason Momoa που υποδύεται τον Aquaman έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του στο Batman V Superman και φυσικά θα είναι και στην ταινία της Justice League. H Amber Heard θα είναι και αυτή στην J. L. ως Mera, η αγαπητή του Aquaman και αναμένεται να είναι και στη solo ταινία.

Δείτε την αλά ροκ σταρ, φωτογραφία του Zack Snyder με τον Jason Momoa

Και ο ανταγωνιστής;

Ο Black Manta φέρεται πως θα βάλει μπελάδες στο κεφάλι του Momoa σύμφωνα με καλοκαιρινά δημοσιεύματα. Η πρώτη εμφάνιση του Black Manta έρχεται από το μακρινό 1967 μέσα από τεύχος του (τι άλλο;) Aquaman. Είναι ένας χαρακτήρας που έχει ωστόσο επαναπροσδιοριστεί αρκετές φορές, κυρίως το origin story του. Η πιο πρόσφατη εκδοχή του είναι από το New 52, που εμφανίζεται σαν δολοφόνος που έρχεται σε κόντρα με τον Aquaman καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του.

Στην πραγματικότητα ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας όντως είχε σκοτώσει τον πατέρα του Black manta αλλά από ατύχημα, σε μια έρευνα για μια δολοφονία του Black Manta. Μπερδεγούει δηλαδή.

Όσο για το ύφος της ταινίας;

Ο James Wan, σε δηλώσεις του λίγο πριν βγει το  The Conjuring 2 είχε τονίσει: «Είμαι κυρίως σκηνοθέτης horror ταινιών αλλά ακόμα και στις πιο σκοτεινές μου ταινίες υπάρχει χιούμορ και γενικά διασκέδαση. Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον να δείξουμε μια cool πλευρά του χαρακτήρα. Ναι μεν badass αλλά ταυτόχρονα και διασκεδαστική αρκετά».

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου