ο Andrew Lincoln

Ο Andrew Lincoln είναι δυσαρεστημένος με τη σκληρή κριτική

Για πολύ κόσμο, παρά το θεαματικό της ξεκίνημα, η 7η σεζόν του The Walking Dead είναι μακράν η χειρότερη εδώ και πολύ καιρό. Για πολλούς ο λόγος είναι αυτός που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Negan.

Φυσικά ο Andrew Lincoln, o Rick Grimes της καρδιάς μας, δεν θα μπορούσε να μείνει σε αυτή την «λεπτομέρεια», δηλαδή το λόγο που αισθάνονται δυσφορία οι τηλεθεατές, αλλά εξέφρασε τα παράπονα του για τις κακές κριτικές που ασκούνται στο The Walking Dead.

Ο Andrew Lincoln μιλώντας στο The Wrap τόνισε:

«Προφανώς και έχουμε ακούσει τα αρνητικά σχόλια και με δυσαρεστεί το γεγονός, καθώς δουλεύουμε πολύ σκληρά. Υπάρχει αυτή η μεγαλύτερη ιστορία που πρέπει να ειπωθεί (σημ. οι βαρετές «τηλεταινίες»-επεισόδια) και έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στη δημιουργική ομάδα και τον Scott Gimble (παραγωγός). Θα πω όμως ότι τα επεισόδια που πέρασαν είναι το ακριβώς αντίθετο με τα επεισόδια που θα έρθουν».

Βρε Rick αγόρι μου. Όλοι δουλεύουν σκληρά στις σειρές. Δεν πάει να πει ότι όλοι αξίζουν όμως. Και φυσικά δεν λέμε ότι το The Walking Dead είναι για πέταμα (ακόμα) αλλά θέλει αναβάθμιση σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

Ιστορικά χαμηλά για το midseason finale

Ο Andrew Lincoln έχει κι άλλο όνομα και λέγεται…

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου