ο affleck

Αμφίβολος εμφανίζεται πια ο Affleck για τη σκηνοθεσία στο Batman

Όπως ξέραμε τόσο καιρό, ο Affleck, ο Ben o Affleck ήταν να πάρει τη νέα Batman ταινία εξ ολοκλήρου στα χέρια του, αφού θα ήταν αυτός που θα έγραφε και το σενάριο, ενώ θα σκηνοθετούσε πριν… πρωταγωνιστήσει. Όπως αναφέρει όμως η Guardian, μετά το Batman v Superman: Dawn of Justice και το Justice League του Zack Snyder, ο μασκοφόρος εκδικητής θα ήταν αποκλειστικά στα χέρια του Affleck με τη νέα ταινία The Batman. 
Αυτή είναι η ιδέα. Αλλά δεν είναι κάτι στάνταρ και δεν έχουμε σενάριο. Αν δεν γίνει με ένα τρόπο που εγώ νομίζω πως θα είναι σπουδαίο, δεν πρόκειται να το κάνω.

Στην ερώτηση γιατί ανέλαβε το ρόλο του Batman, ο Affleck απαντά με χαρακτηριστική ειλικρίνεια πως το έκανε για το γιο του.

Ο Sam νομίζει πως ο μπαμπάς του είναι ο Batman. Αυτό είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.

Στην ταινία The Batman θα δούμε τον Joe Manganiello ως Deathstroke, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι Jeremy Irons (Alfred) και J.K. Simmons (Commissioner Gordon). Ο Πρόεδρος και CCO της DC Entertainment, Geoff Johns, αναμένεται να συνυπογράψει το σενάριο μαζί με τον Affleck. Εμείς, τον Affleck στη στολή του Batman θα τον δούμε στις 17 Νοεμβρίου στην ταινία Justice League.

Πηγή: unboxholics.com

https://www.youtube.com/watch?v=JKSottBl7ow

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Μεσολογγίτης

Γιώργος Μεσολογγίτης

Το schoolofrock.gr είναι το παιδί μου και μαζί με τα αδέρφια του, τη μουσική, τη συγγραφή, την geek/rock ζωή και το φαγητό, συνθέτουν αυτό το ανθρώπινο (;) ον γεμάτο αγάπη και προδερμ.
Διαβάστε το πρώτο βιβλίο μου «Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη. Έχει zombies, είναι καλό.

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου