Τελικά τι διάολο έγινε στις Χρυσές Σφαίρες;

[dropcap size=dropcap]Β[/dropcap]λέποντας ένα σκασμό videos από την Κυριακάτικη βράβευση των Χρυσών Σφαιρών, είδαμε ένα κάρο αμήχανες στιγμές που πολλές ξεπερνάνε τη μαγική φούσκα που νομίζουμε ότι ζουν οι ηθοποιοί.

Αρχικά, ο Jim Carrey ειρωνεύτηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ματαιοδοξία αυτών των βραβείων. Και αν κάποιοι προτρέξετε να πείτε ότι αυτά τα αστεία κάνει συνήθως, σαν προτρέπουμε να τον ακολουθήσετε στο FB και το Twitter όπου βομβαρδίζει με θεωρίες συνωμοσίες για τα εμβόλια και τους εξωγήινους. Δυστυχώς, έχει λιακοπουλιστεί…

O Tarantino εμφανώς πιωμένος έλεγε ασυναρτησίες, ο Joans Hill φορούσε μια μαλακία στο κεφάλι του, ενώ ο Di Caprio- αυτό που έσπασε και το internet- ξαφνιάστηκε από την Lade Gaga. Μια Lady Gaga που τα… έκανε πάνω της στη σκηνή και ας έχει τόση εμπειρία από κοινό.

Α, ναι. Είχαμε και την αγενέστατη Jennifer Lawrence που για κάποιο λόγο, όλοι τη θεωρούν μέτρο σύγκρισης… για ποιον ακριβώς λόγο; Για να κουνάει το δάχτυλο σε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους;

[embedvideo id=”uevbPqes7Wo” website=”youtube”]

 

[embedvideo id=”pnKJUKht2zs” website=”youtube”]

[embedvideo id=”J0GGSAoY7q8″ website=”youtube”]

[embedvideo id=”A2XTxeJy9UA” website=”youtube”]

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου