Ένας 14χρονος σκότωσε μητέρα και μικρό αδερφό | Τύφλα να’χει ο Chuckie

Ένας 14χρονος από την Pennsylvania των ΗΠΑ, κατηγορείται πως σκότωσε μητέρα και τον αδερφό του. Η αστυνομία αναφέρει πως τους εκτέλεσε στον ύπνο τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/11).

Ο Jacob Remaley φέρεται να σηκώθηκε τα ξημερώματα από το κρεβάτι του, πήγε στην κουζίνα, βρήκε το πιστόλι του πατέρα του, βρήκε και τη γεμιστήρα, όπλισε και γύρισε στις κρεβατοκάμαρες.

Πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι τη μητέρα του Dana, 46 χρονών ενώ κοιμόταν και έκανε το ίδιο και στον 8χρονο αδερφό του. Μετά κάλεσε το 911 (100 και 166 μαζί) και ισχυρίστηκε πως το έκανε ο πατέρας του, David, αλλά άφησε το όπλο στο σπίτι για να τον παγιδεύσει.

σκότωσε μητέρα

Και το τραγικό γεγονός δεν σταμάτησε εκεί. Οι πρώτες βοήθειες πήγαν πρώτες στο περιστατικό και προσφέρθηκαν να δώσουν τις πρώτες (ψυχολογικές) βοήθειες στον Jacob. Όμως αυτός, άφησε τις αγκαλιές τους, μπήκε στο σπίτι, πήρε το όπλο και άρχισε να κόβει βόλτες στον κήπο και τους γύρω δρόμους. Ένας γείτονας πρόλαβε και του έπιασε τη κουβέντα, και τον έπεισε να αφήσει το όπλο κάτω, πριν έρθει η αστυνομία.

Μετά τα πρώτα ευρήματα και υποθέσεις και με το γεγονός ότι ο πατέρας εργαζόταν μακριά από το σπίτι και είχε άλλοθι (συν την περίεργη συμπεριφορά με το όπλο), οι αστυνομικοί συμπέραναν πως ο Jacob σκότωσε μητέρα τη μητέρα και τον αδερφό του.

Ο μικρός φέρεται να είχε διαφορές με τους γονείς του (τι; στο κολατσιό;), αλλά όχι με τον αδερφό του. Οι αρχές δεν μπορούν να ξέρουν ωστόσο για την ώρα το λόγο που όπλισε το χέρι του Jacob, ωστόσο θεωρούν σίγουρο μετά την κατάθεση του μικρού, πως αν ο πατέρας ήταν σπίτι, θα είχε μάλλον την ίδια τύχη.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου