Φήμες (και) για John Boyega στο Black Panther

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ώρες για τον John Boyega, τον Finn από το Star Wars και τη συμμετοχή του στην solo ταινία της Marvel για τον Black Panther.

Το όλο σκηνικό ξέσπασε αρχικά όταν ο Boyega πόσταρε στον λογαριασμό του στο snapchat, μια φωτογραφία που έγραφε meeting, Οι πηγές ανέφεραν πως είχε συνάντησε με τον Ryan Coogler, τον σκηνοθέτη του Black Panther (και του Creed/Rocky 7 να μην ξεχνιόμαστε).

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά από αυτό το ποστ, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, άρχισε να ακολουθεί τον Boyega στο twitter.

Από την άλλη, σίγουρη την έχει την είδηση το site Heroic Hollywood.

Το ιστορικό πάντως αυτών των συζητήσεων αναφέρει πως ο πρωταγωνιστής του Star Wars ήταν εκ των υποψηφίων για τον ρόλο του ίδιου του Black Panther πριν ο ρόλος καταλήξει στον Chadwick Boseman.

Ποιον ρόλο μπορεί να έχει τώρα;

Επίσης, πριν μέρες είχε αναφερθεί ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Creed», Michael B. Jordan θα είναι στο casting της ταινίας, πιθανότατα στον ρόλο του villain. Έχει τη σημασία της αυτή η «μεταγραφή» της Marvel καθώς, δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που ο Jordan είχε υποδυθεί τον Human Torche στο Fantastic Four από τα studio της Fox με… καταστρεπτικές συνέπειες.

Επίσης συμπρωταγωνίστρια μαζί με τον Chadwick Boseman θα είναι η Lupita Nyong (Maz από το Star Wars: The Force Awakens).

Ενώ η ταινία δείχνει να χτίζει ένα δυνατό casting, αξίζει να σημειωθεί πως το 90% των ηθοποιών που θα συμμετέχουν θα είναι Αφρό-Αμερικάνοι ή Αφρικανοί.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου