Ο Alice Cooper αποκαλεί τους Rock Stars ηλίθιους που δεν πρέπει να έχουν άποψη πάνω στην πολιτική

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Αlice Cooper σε συνέντευξη του επιτίθεται στους μουσικούς με πολιτική άποψη λέγοντας πως είναι αρκετά ηλίθιοι (οι rockstars) για να έχουν άποψη για σοβαρά θέματα.

 «Το μισώ. Είναι η χειρότερη ιδέα. Γιατί ο κόσμος πιστεύει πως οι rockers ξέρουν περισσότερα από αυτούς; Λάθος. Αν ισχύει κάτι, είναι πως είμαστε πιο ηλίθιοι. Δεν είμαστε εξυπνότεροι από κανέναν άλλο. Γιατί άλλωστε έχουμε γίνει rock stars;».

Για τις θρησκευτικές του αντιλήψεις:

«Είμαι χριστιανός. Μεγάλωσα ως χριστιανός. Ήμουν ο άσωτος γιος που μεγάλωσε, έφυγε και επέστρεψε και πάλι (σημ. school of rock – στο μαντρί). Δεν ξέρω πως προέκυψε και το rock n roll να ονομάζεται η μουσική του διαβόλου. Δεν το λέει στη βίβλο. Όλα τα καλά πράγματα έρχονται από το θεό. Παλιά ο κόσμος με θεωρούσε σατανιστή. Δεν υπήρχε κάτι πιο αντίθετο σε αυτό από μένα. Ίσως τους επηρέαζε το stage show ή το make up. Εγώ έκανα σάτιρα και κωμωδία μαζί με rock. To νόημα της ζωής είναι να ψάχνεις για το θεό».

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου