Κινγκ Κονγκ trailer | Ήρθε η νέα ματιά στο Skull Island

Ο φοβερός Κινγκ Κονγκ από το επερχόμενο Kong: Skull Island, ήταν ένα μυστήριο μέχρι πριν μια βδομάδα, που ο σκηνοθέτης Jordan Vogt-Roberts αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του. Σήμερα, έχουμε και το νέο του trailer.

Σε μια συνέντευξη με το Entertainment Weekly, ο Vogt-Roberts σχολίασε τη σκηνή, όπου η φωτογράφος Weaver (Brie Larson) και ο πρώην Βρετανός αξιωματικός SAS James Conrad (Tom Hiddleston) βρέθηκαν στα λημέρια του Κινγκ Κονγκ. Ο Vogt-Roberts επίσης είπε ότι ο νέος Κινγκ Κονγκ φέρνει στη εκδοχή του 1933 και στέκεται όρθιος στα δυο πόδια.

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα που καταφθάνει σε ένα αχαρτογράφητο νησί ψάχνοντας την περιπέτεια και εκεί συναντούν ένα γίγαντα με το όνομα King Kong. Ο Hiddleston υποδύεται ένα πρώην αξιωματικό της British Special Air Service ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Larson μια φωτορεπόρτερ. Στα ηνία σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Jordan Vogt-Roberts.

Εκτός απ’ τους Hiddleston και Larson, στην ταινία συμμετέχουν οι Jason Mitchell, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John Goodman και Thomas Mann. To Kong: Skull Island θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2017 (ΗΠΑ) και θα περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο Κινγκ Κονγκ μέχρι στιγμής.

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου