Η Paulina Gaitan υποδύθηκε τη γυναίκα του Escobar στο Narcos και αναρωτιόμαστε…

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]χ βρε Μεξικό (ή Μέχικο) με τις γυναίκες σου. Μας κάνεις να μελαγχολούμε. Jessica Alba, Selena Gomez, Thalia (ξέρεις… η Μαριμάρ) και τώρα, εμείς στο School Of Rock φάγαμε σκάλωμα με την Paulina Gaitan υποδύθηκε τη γυναίκα του Pablo Escobar στο Narcos. Και αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσε να πάρει τη θέση της Salma Hayek στις καρδιές μας.

Ναι το ξέρουμε πως μπαίνουμε σε πολύ ιερά χωράφια εδώ. Η Salma Hayek δεν ήταν, είναι και θα είναι απλά η απόλυτη φαντασίωση κάθε άντρα, αλλά και μια πραγματική ιέρεια του έρωτα. Μια, καστανή Θεά Αφροδίτη. Και για να ακριβολογούμε, θυμηθείτε απλά αυτά τα videos:

 

Η Paulina Gaitan από την άλλη, έχει potential που λένε και οι μανατζαραίοι. Δεν έχει την κλάση της Alba, που διατηρείται στην επικαιρότητα χάρις την λάμψη της και μόνο, ούτε τα ταλέντα των (εκτός αν μας διαφεύγει κάτι) των άλλων δυο, προαναφερθέντων Μεξικανών κουκλάρων. Χρειάζεται ταινίες και σκηνές σαν της Hayek για να μείνει στη μνήμη του κοινού, ως κάτι παραπάνω από την ομορφη, next door girl με τον ωραίο κώλο που είδαμε στο Narcos. 

Η αλήθεια είναι πως κάναμε μια βουτιά στο instagram της, έχει ενδιαφέρον υλικό που αφήνει υποσχέσεις. Είναι μόλις 24 ετών, έχει μια γεμάτη δεκαετία+ για να δείξει αν μπορεί να συνδυάσει το star quality με το sexyness. Για την ώρα, απλά θα την απολαύσουμε, ελπίζουμε όχι για τελευταία φορά.

https://www.instagram.com/p/7GUEASuMNJ/?taken-by=paugaitan

https://www.instagram.com/p/6n2Up2OMKN/

https://www.instagram.com/p/4-EUX3uMJ_/

https://www.instagram.com/p/3CnC30uMAw/

https://www.instagram.com/p/19ScWRuMAW/

https://www.instagram.com/p/05CqMmOMIe/

https://www.instagram.com/p/0le7oIuMG3/

Rep. Dominicana..

A photo posted by Bob Gaitan (@paugaitan) on

A photo posted by Bob Gaitan (@paugaitan) on

 

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου