Δεν θα είναι ο Boyega στο Black Panther

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]αρά ήταν καλό για να είναι αληθινό. Ο John Boyega δεν θα εμφανιστεί στην ταινία Black Panther, έτσι θα παραμείνει μόνο… traitor στο Star Wars.

Οι εκπρόσωποι του Boyega ενημέρωσαν το The Hollywood Reporter ότι ο ηθοποιός δεν πρόκειται να εμφανιστεί μαζί με τους Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o και Michael B. Jordan στο Black Panther. Επιπλέον, ο ατζέντης του John Boyega κατέρριψε τη φήμη και με δημοσίευση στο Twitter.

H όλη φημολογία άρχισε όταν ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, ξεκίνησε να ακολουθάει τον Boyega στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Black Panther έρχεται στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler δήλωσε ότι αυτή θα είναι η πιο προσωπική του ταινία.

Όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει:

«Mεγάλωσα ως fan των κομικς, και τα ίδια πράγματα συνέβαιναν σε αυτά” λέει ο Coogler. ” Από την μία είχες τα βιβλία του Wolverine τα οποία ήταν πολύ πιο σκοτεινά και βίαια από τα βιβλία των X-Men αλλά εξακολουθούσαν να ταιριάζουν με αυτό το οποίο διάβαζες όταν άνοιγες ένα X-Men κόμικ. Eίναι κάτι το πρωτόγνωρο για τις ταινίες αλλά όχι για την αφήγηση γενικά».

Σχετικά με τον συντάκτη

School Of Rock

School Of Rock

Eδώ στα βάθη των στοών της Αθήνας, κάποια νεφελίμ εξακολουθούν από το 2013 να ακούνε μουσική και να συμπεριφέρονται σαν παιδιά, χωρίς να κοιτάνε τη στάχτη γύρω τους. Join the class of School Of Rock... bitches!

Ελληνική zombie νουβέλα

Rockin’ Dead’s Debut Album

Μαθήματα Κιθάρας

Ελληνική zombie νουβέλα

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα

Το email σου